Ervaringen van ouders

 

Bij het naar bed brengen van Barend de afgelopen 2 jaar:

"Papa/mama, ga ik morgen naar de Wolkenwagen?" "Nee, morgen gaan we thuis spelen" "Oooh (teleurgesteld), wanneer ga ik dan wel weer naar de Wolkenwagen?"

Beter kan je het niet hebben als ouder dan wanneer je kind elke dag met veel plezier naar de opvang gaat. Wat ons heel goed is bevallen is de relatief kleine groep, huiselijke sfeer, veel spelen in de natuur, de ruimte die wordt gegeven om zelf dingen te ontdekken, en ervaren juffen die in de gaten hebben wat er met je kind speelt. Ook heel fijn voor de drukke ouder is de voedzame warme maaltijd aan het einde van de dag. Over een half jaar gaat de tweede ook naar De Wolkenwagen... 

Michiel & Julia, augustus 2020

----------

Afgelopen 4 jaar hebben onze zoon en dochter een heerlijke tijd gehad bij kinderopvang de Wolkenwagen. De huiselijke sfeer en lieve juffies zorgden ervoor dat onze kinderen zich al snel thuis voelden. Op een liefdevolle manier is er aandacht voor ieder individu en wordt er goed gekeken naar wat de kinderen nodig hebben. Er is veel ruimte voor creativiteit en zang waar onze kinderen erg van hebben genoten. De vaste rituelen en vieringen zoals het broodje kneden in de ochtend, de Sint-Maarten optocht en de Paasviering zijn zowel voor de ouders als de kinderen 1 groot feest! Ook de prachtige tuin en ligging aan het mooie landgoed Kraaybeek draagt bij aan veel speelplezier in de natuur. 

Wij kunnen de Wolkenwagen van harte aanbevelen en hadden ons geen betere plek kunnen wensen voor onze kinderen.

Frank en Liesbeth Leusink, juli 2020

-----------

Onze zoon Mees heeft een fantastische 2 jaar gehad op de Wolkenwagen. Het is een bijzondere plek. De kinderen spelen veel buiten. De omgeving is prachtig. Soms kwamen we hem ophalen en dan wilde hij nog niet mee naar huis. Hij had het enorm naar zijn zin. Het is een warme fijne plek met lieve Juffen. 

Linda Hoek, december 2019

-----------

De Wolkenwagen is een fijne, warme plek in de natuur waar de leidsters echt oog hebben voor het kind. Onze Lars en Ivar werden hier altijd gezien. Daarnaast voelden wij ons door de kleinschaligheid betrokken bij de Wolkenwagen als prachtige speelplek voor de kinderen; de kluszaterdagen in voor-en najaar waren productief en gezellig!

Marleen en Arthur, Driebergen

----

It is very sad for me and our son Vincent to leave, especially the outstanding dedication and care will be a big loss for us. From the beginning I had the impression childcare the Wolkenwagen was a little paradise for kids and it was true. I really would like to thank you for your commitment and attention.

Kind regards,

Natalia Grun

---------

Ik ervaar de Wolkenwagen als een hele bijzondere plek. Voor Nickita en mij echt een plezier om naartoe te gaan. De aandacht en ruimte die jullie voor elk kind hebben en hoe natuurlijk en echt dat is en gaat vind ik ontroerend. ... De rust en duidelijkheid en liefde word echt door de kinderen ervaren. Ik ben echt heel bij dat Nickita bij jullie heeft kunnen zijn, om te spelen, mee te doen, vriendjes te maken en zulke lieve juffen te hebben gehad.

Tamara Goedhart

----------------

De Wolkenwagen is voor ons en onze kinderen byzonder waardevol geweest. het is zo belangrijk je kind achter te kunnen laten in een warm nest met vertrouwde juffies. Spelend leren met mooie materialen en veel naar buiten ineen prachtig groene omgeving. Een geweldige plek voor onze kinderen. Bedankt!

Amira en Frits, ouders van Linda en Thijn

---------------

 

 

Kennismaken

Meer weten over beschikbare plaatsen en kijkochtenden?