Spelen in de natuur!

Kinderopvang en peuterspeelzaal

Tarieven en opvangtijden

De Wolkenwagen biedt opvang op korte dagen en lange dagen. Het uurtarief is voor alle opties hetzelfde; in 2024 bruto €10,50 per uur. Waarvan de overheid een (groot) deel voor haar rekening neemt.

U ontvangt kinderopvangtoeslag via de belastingdienst als beide ouders in het gezin werken of studeren. De hoogte is afhankelijk van uw (gezamenlijk) inkomen. Komt u niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan kunt u een peutertoeslag aanvragen bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Bruto prijs per uur

De bruto kosten per maand zijn gebaseerd op 48 weken openstelling. De drie gesloten weken in de periode van de zomervakantie en de week tussen kerst en oud en nieuw worden niet in rekening gebracht.

De hoogte van de kinderopvangtoeslag is onder meer afhankelijk van het inkomen en het aantal uren dat u of de minst verdienende ouder werkt of studeert. Het ministerie van SZW heeft de maximale subsidiabele uurprijs van de kinderopvangtoeslag voor 2023 vastgesteld op 9,65 euro.

Let op: U moet de kindertoeslag bij de belastingdienst aanvragen binnen drie maanden na de maand waarin uw kind voor het eerst naar de Wolkenwagen gaat. Wacht niet te lang met aanvragen, anders loopt u de toeslag mis.

Stichting Kinderopvang De Wolkenwagen is een erkend kinderdagverblijf. In het landelijk register kinderopvang vind u ons onder nummer LRK197318010.

Opvangtijden

U kunt uw kind brengen tussen 8.00-9.00 uur. Tot 8:45 uur bakken wij met de peuters ons dagelijks brood. Daar doen alle peuters graag aan mee dus het advies is: kom op tijd!

Opvang is altijd inclusief luiers en 100% biologische voeding. De warme maaltijd om 16.30 uur wordt apart in rekening gebracht.

Ochtend

Ophalen tussen 12.15 en 12.30 uur

Korte dag

Ophalen tussen 15.00-15.30 uur

Hele dag

Ophalen tussen 17.30 en 18.00 uur

Kennismaken

Informatie aanvragen Ik wil graag kennismaken