Reviews van ouders

Wij waren meteen vanaf de eerste week van onze zoon op de Wolkenwagen onder de indruk van, de zonder uitzondering, liefdevolle begeleiders. Wat ons verder vooral zal bijblijven is het heerlijke buitenspelen, het broodjes bakken en de aandacht voor de seizoenen. Wij beleven de Wolkenwagen van harte aan. Aan iedereen. Dus ook aan ouders die, net als wij, geen speciale achtergrond of band met de antroposofie hebben. Maurits en Janine Priem-Ritt, Driebergen

De Wolkenwagen is een fijne, warme plek in de natuur waar de leidsters echt oog hebben voor het kind. Onze Lars en Ivar werden hier altijd gezien. Daarnaast voelden wij ons door de kleinschaligheid betrokken bij de Wolkenwagen als prachtige speelplek voor de kinderen; de kluszaterdagen in voor-en najaar waren productief en gezellig!

Marleen en Arthur, Driebergen

----

It is very sad for me and our son Vincent to leave, especially the outstanding dedication and care will be a big loss for us. From the beginning I had the impression childcare the Wolkenwagen was a little paradise for kids and it was true. I really would like to thank you for your commitment and attention.

Kind regards

Natalia Grun

----

Ik ervaar de Wolkenwagen als een hele bijzondere plek. Voor Nickita en mij echt een plezier om naartoe te gaan. De aandacht en ruimte die jullie voor elk kind hebben en hoe natuurlijk en echt dat is en gaat vind ik ontroerend. ... De rust en duidelijkheid en liefde word echt door de kinderen ervaren. Ik ben echt heel bij dat Nickita bij jullie heeft kunnen zijn, om te spelen, mee te doen, vriendjes te maken en zulke lieve juffen te hebben gehad.

Tamara Goedhart

De Wolkenwagen is voor ons en onze kinderen byzonder waardevol geweest. het is zo belangrijk je kind achter te kunnen laten in een warm nest met vertrouwde juffies. Spelend leren met mooie materialen en veel naar buiten ineen prachtig groene omgeving. Een geweldige plek voor onze kinderen. Bedankt!

Amira en Frits, ouders van Linda en Thijn.

Kennismaken

Meer weten over beschikbare plaatsen en kijkochtenden?